Regata Mării Negre: Iată programul complet al evenimentelor

0
800

Trei zile şi trei nopţi de sărbătoare îi aşteaptă pe constănţeni. Ei pot vizita navele şi pot asista la concursurile marinăreşti şi la parada echipajelor. Vor avea loc concerte şi sărbătoarea se va încheia cu un spectaculos foc de artificii. Accesul în Terminalul de pasageri al portului este gratuit, iar RATC pune la dispoziţie autobuze etajate pentru transportul vizita-torilor, de la Poarta 2 la terminal şi retur. Călătoria este, de asemenea, gratuită.

Parade, concerte şi focuri de artificii

Manifestările încep sâmbătă de dimineaţă, de la ora 9,00, când vor sosi în port toate velierele. De la ora 13,00, va avea loc ceremonia de deschidere, iar la ora 14,00, preşedintele Traian Băsescu va decora Nava-Şcoală „Mircea” cu Ordinul „Virtutea Militară”, în grad de ofiţer, cu însemn de pace. Velierul a împlinit 75 de ani de activitate în timpul voiajului Regatei.

De la ora 20,00, pe scena Terminalului de pasageri va urca Antonia, urmată, de la ora 21,00, de trupa Holograf.

Duminică, programul de vizită a navelor este între orele 10,00 şi 20,00, timp în care echipajele vor participa la competiţii sportive. De la ora 17,00, marinarii vor pleca într-o paradă a echipajelor, pe traseul Poarta 2, Teatrul Fantasio, bulevardul Tomis, Parcul Primăriei Constanţa. Acolo va avea loc, de la ora 18,00, decernarea premii- lor Regatei Mării Negre, după care, începând cu ora 20,00, sărbă-toarea se mută din nou pe scena Terminalului de pasageri, unde vor concerta Vega Band, Direcţia 5 şi Alexandra Ungureanu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cititi continuarea în cugetliber.ro, 24.05.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply