O româncă, în comunitatea celor mai importanți lideri tineri ai lumii !

0
726

Românca Irina Anghel–Enescu a fost inclusă de Forumul Economic Mondial de la Davos în grupul tinerilor lideri de anvergură globală, care formează comunitatea Young Global Leaders.

Irina Anghel–Enescu conduce, în prezent, din poziția de managing director al South Eastern European Private Equity and Venture Capital Association (SEEPEA).

De asemenea, Irina Anghel-Enescu este preşedintele Clubului Harvard România-Moldova, membru în board-urile mai multor organizaţii non-profit şi fondatoarea Asociaţiei Triple Helix, care derulează proiecte pentru accelerarea dezvoltării României, cu accent pe antreprenoriat, educaţie şi leadership.

Prin includerea ei în comunitatea Young Global Leaders, Irina Anghel–Enescu se alătură unei liste de personalităţi, care i-a inclus în decursul timpului pe premierul Marii Britanii David Cameron, pe fondatorii Google, Facebook şi Wikipedia, Larry Page, Mark Zuckerberg, respectiv Jimmy Wales, pe prinţul moştenitor al Norvegiei Haakon, pe CEO-ul Yahoo Marissa Mayer, dar şi pe binecunoscuta vedetă TV Oprah Winfrey sau pe faimosul tenisman Roger Federer.

Cititi mai mult pe ro.stiri.yahoo.com, 11.03.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply