Nucile de săpun, pariul unei antreprenoare din Iasi. Ce avantaje are fructul exotic originar din India

0
838

Simona Chiper si sotul sau au decis sa investeasca intr-o afacere mai putin cunoscuta: in urma cu cinci ani au testat pentru prima oara nucile de sapun ca alternativa bio a clasicului detergent. Exoticul fruct, originar din India, poate fi folosit pentru curatenia intregii locuinte. Mai mult, cu un singur kilogram de nuci de sapun poti spala imbracamintea timp de un an. Iar pretul este la jumatate fata de detergentul obisnuit.

Desi a terminat facultatea de Drept, Simona Chiper, 36 de ani, nu a profesat niciodata nefiind atrasa cu adevarat de acest domeniu. Datorita sotului sau, a ajuns sa lucreze in IT, unde, timp de sase ani, pana la nasterea primului copil, s-a ocupat cu vanzarea de harware si software in cadrul unei companii din Constanta.

Afacerea cu nuci de sapun a demarat la un an dupa nasterea copilului lor din necesitatea de a folosi in cresterea sa produse cu un numar cat mai redus de chimicale. Astfel, in timp ce cauta informatii pe Internet a descoperit pe site-urile din Statele Unite ale Americii date despre nucile de sapun, iar ceea ce i-a atras atentia a fost faptul ca reprezentau o alternativa 100% naturala la clasicul detergent.

“M-am gandit ca asa ceva nu poate fi adevarat si mi-am propus sa testez aceste nuci de sapun. Erau, intr-adevar, un produs versatil. Rezultatul (confirmat) a fost uimitor si, mai ales, pentru sanatatea copilul meu, imbucurator”, explica Simona Chiper.

Comercializarea lor a venit ca un pas normal, dublat si de dorinta de a avea un program mai flexibil care sa ii permita petrecerea unui timp suplimentar impreuna cu familia. Anul trecut cei soti au incheiat un parteneriat cu compania Profesional Tip Consult din Iasi, alaturi de care detin Nucidesapun.ro.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citeste mai mult pe wall-street.ro.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply