Prăjituri “home-made“, tombole şi spectacole, în cadrul Târgului de Crăciun al Şcolii „Gala Galaction“

0
505

Asociaţia de Părinţi şi Şcoala „Gala Galaction“ vor organiza, sâmbătă, 14 decembrie, o nouă ediţie a „Galei de Crăciun“. În cadrul manifestării, la fel ca anul trecut, vor avea loc o licitaţie a obiectelor confecţionate de copiii de la toate clasele Şcolii „Gala Galaction“, o tombolă cu premii, dar şi tradiţionalul târg de prăjituri “home-made“, pregătite de mamele şi bunicile şcolarilor şi scoase la vânzare.

„În spectacol, fiecare clasă va avea momente artistice, precum colinde, dansuri populare, cântece, recitaluri, dansuri etc. Evenimentul este destinat strângerii de fonduri pentru Şcoala „Gala Galaction“, bani cu care dorim achiziţionarea a 150 de scaune, recondiţionarea sălilor de curs, cumpărarea de aparatură etc“, ne-a declarat preşedintele Asociaţiei de Părinţi „Gala Galaction“, Dorel Toma.

Anul trecut, în urma Galei de Crăciun, au fost strânşi 10.600 de lei, banii fiind utilizaţi pentru achiziţionarea a opt calculatoare şi unui videoproiector, fiind, astfel, înnoit jumătate din atelierul de informatică.

Gala de Crăciun a Şcolii „Gala Galaction“ va începe la orele 11.00.

editiadesud.ro, 10.12.2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply