Săptămâna aceasta, Podul Agigea se închide de patru ori

0
542

Săptămâna aceasta, Podul Agigea se închide de patru ori

Începute în luna octombrie, lucrările de înlocuire a hobanelor podului de la Agigea, peste Canalul Dunăre – Marea Neagră, continuă după programul stabilit de către constructor şi Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.

Pentru această săptămână sunt programate nu mai puţin de patru sesiuni de închidere, prima chiar astăzi, 10 decembrie, în intervalul orar 9.00– 13.00. La noapte, circulaţia pe pod va fi din nou restricţionată, de la ora 23.00 la 3.00, apoi sunt programate lucrări vineri, 13 decembrie, între orele 9.00 şi 11.00, dar şi duminică, 15 decembrie, între 9.00 şi 13.00.

Calvarul şoferilor care traversează periodic podul va lua sfârşit de sărbători, deoarece C.N. A.D.N.R. a decis ca, de pe 24 decembrie până după Anul Nou, să fie sistate atât lucrările de înlocuire a hobanelor, cât şi măsurătorile ce impun închiderea circulaţiei.

Compania de drumuri nu a stabilit încă programul de închidere a circulaţiei după 1 ianuarie, dar lucrările de reabilitare sunt programate să se desfăşoare până pe 30 mai 2014.

Până când se va stabili programul viitor de circulaţie, se menţine restricţia de traversare a podului de către autovehicule cu masa mai mare de 3,5 tone, precum şi cea care priveşte circulaţia pe câte o singură bandă pe sens şi viteza maximă de 50 km/h.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Traficul greu circulă deviat, pe la Negru Vodă sau Ciocârlia – Cobadin – Topraisar, iar cei care vor să scurteze drumul cu mai bine de 70 de kilometri, pot alege varianta traversării canalului cu gabara, la Agigea.

Observator.ro. marti, 10 dec.2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply