Elite fără graniţe – Ei sunt România: Românca de la Royal Academy of Music, membră a Orchestrei de Tineret a UE

0
571

   

Elite fara granite - Ei sunt Romania: Romanca de la Royal Academy of Music, membra a Orchestrei de Tineret a UE

Foto: Arhiva personala a Anei Popescu-Deutsch.

Romania are o multime de tineri remarcabili. Auzim insa prea putine despre ei, iar pe multi nici nu ii cunoastem. Este si cazul Anei Elisabeta Popescu-Deutsch, o romanca de 20 de ani care studiaza vioara la Royal Academy of Music si face parte din Orchestra de Tineret a Uniunii Europene.

Ziare.com a stat de vorba cu tanara despre ce s-a schimbat de la primul sau concert, ce oportunitati i s-au oferit, odata cu plecarea din tara, admiterea de la prestigioasa scoala de muzica, dar si ce rol a avut in evolutia sa experienta internationala de studiu.
Una din etapele importante in evolutia sa, povesteste tanara, a fost turneul in Hamburg si imprejurimile sale, unde sustinut 8 recitaluri in 9 zile. “Aceasta a fost, de altfel, una dintre primele sale participari la concerte in afara granitelor Romaniei. Muzicienii alaturi de care am fost, fiind mai mari si mai experimentati, m-au invatat cum sa-mi diversific interpretarea si m-au ambitionat sa lucrez mai mult pentru a le atinge nivelul”, marturiseste Ana Popescu-Deutsch.

Vă invităm să citiţi continuarea articolului pe ziare.com,


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply