Case plutitoare la malul mării. O astfel de locuinţă costă 55.000 de euro

0
1457

Apartamentele pe apă sunt ultima găselniţă a dezvoltatorilor imobiliari din Constanţa. Un afacerist din oraşul Mangalia construieşte astfel de case, la comandă. Sunt spaţioase, au două dormitoare, bucătărie, living, baie, toate complet mobilate, şi o terasă. În plus, pe timp de iarnă locatarii se pot încălzi la un şemineu cochet. Locuinţele plutitoare pot fi poziţionate pe lacuri sau pe mare şi pot fi fie cumpărate, fie închiriate.

Ideea construirii unor astel de locuinţe plutitoare i-a venit lui Bogdan Lupaşcu după ce a văzut că în străinătate apartamentele de acest tip au priză la public. Nu a stat mult pe gânduri şi în urmă cu două luni s-au apucat de treabă. Aşa a apărut primul apartament plutitor de la malul mării care se întinde pe 80 de metri pătraţi.

Apartamentul plutitor a fost lansat la apă în Portul Turistic Mangalia, dar cumpărătorul îl poate muta oriunde, pe apă.

Pe timp de vară, reuniunile pot avea loc şi pe terasa exterioară care se întinde pe 90 de metri pătraţi. Şi pentru că prima locuinţă plutitoare a fost deja vândută la Mangalia, afaceristul Bogdan Lupaşcu se gândeşte deja la ceva mult mai îndrăzneţ.

“Este o idee să facem mai multe casuţe plutitoare, să avem vreo 20, să facem un hotel plutitor este încă în stadiu de idee. O să lucrez la ea”, a spus Bogdan Lupaşcu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Potrivit lui Bogdan Lupaşcu, impozitul nu este mai mare decât al unui ponton plutitor, în jur de 200 lei pe an, iar preţul final al unei case pe apă este de 55000 de euro.

reporter: Anamaria Stoica, operator: Matei Ghioc, editor web: Anca Medrea.

Articolul integral şi VIDEO, pe digi24.ro, 11.10.2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply