Află cum poți preveni apariția cancerului

0
1139

„Dacă respecți un stil de viață sănătos, riscul de a face cancer este zero”, consideră Thomas Sellers, de la Centrul Moffitt pentru prevenirea și controlul cancerului din Tampa. Există câteva principii de bază ce trebuie urmate pentru o sănătate de fier, scrie Prevention.

Află cum poți preveni apariția cancerului

Experții recomandă rescpectarea unor măsuri de prevenire, care diminuează șansele de apariție a cancerului și aplicarea acestor reguli ca stil de viață.

1. Filtrează apa de la robinet. Folosește un filtru care te va feri de expunerea la substanțe cancerigene și chimicale. Astfel de substanțe acționează direct asupra hormonilor dereglând grav activitatea acestora, așa că apa de la robinet trebuie consumată doar dacă a fost filtrată.

2. Bea zilnic cafea. Un studiu a demonstrat că persoanele care beau pana la 5 căni de cafea p zi, au un risc cu 40% mai scăzut de a dezvolta cancer decât cei care nu consumă cafea. Cafeaua scade și riscul de Parkinson și diabet.Beneficiile nu se aplică și la cafeaua decofeinizata și apar la consumul a cel putin două căni de cafea zilnic.

3. Legume verzi în alimentația zilnică. Data viitoare când cumperi salată, alege-o pe cea mai închisă la culoare. Clorofila din salată este bogată în magneziu, ce poate micșora riscul de cancer de colon, la femei. Frunzele verzi au și antioxidanți, care intervin în menținerea stabilității ADN-ului, fapt care împiedică apariția mutațiilor care duc la declanșarea cancerului.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citiți continuarea pe dcnews.ro, Luni, 25 februarie 2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply