“Analizez posibilitatea unei candidaturi pentru Primăria Mangalia”

1
816

Şeful Gărzii Financiare Constanţa, Cristian Radu, a declarat, pentru „Cuget Liber”, că încă nu s-a hotărât dacă va candida sau nu din partea USL pentru Primăria Mangalia, însă analizează această variantă.

Întrebat dacă au existat propuneri din partea reprezentanţilor conducerii USL Constanţa sau discuţii pe tema unei candidaturi, Radu a replicat: „Nu am discutat cu cei de la USL. Singurele discuţii pe care le-am avut au fost cu prietenii mei de la Mangalia, care mi-au propus să candidez. Încă nu am luat o hotărâre în acest sens. Este destul de dificil, având în vedere că sunt la conducerea unei instituţii de foarte mult timp şi îmi este greu să renunţ. Analizez posibilitatea candidaturii, însă, la momentul actual, totul este la stadiul de zvon. Nu pot confirma nimic în acest sens”. 

Cuget Liber, Luni, 27 Februarie 2012. Autor: Alexandra BĂLAN.

http://www.cugetliber.ro/stiri-politica-analizez-posibilitatea-unei-candidaturi-pentru-primaria-mangalia-122708

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Tin sa precizez ca nu sunt sustinatorul nici unui partid, iar in ceea ce priveste independentii nu sunt inca fun-ul niciunuia, dar cu toate acestea mi se pare lipsa de fair- play ceea ce se intimpla pe blogul lui visa. A ataca un anumit candidat pt.ca, chipurile, numele lui nu-ti place,sau pt.ca esti sustinatorul altui candidat, si mai ales, fara sa cunosti, fara sa ai dovezi, pt.simplul fapt ca ele nu exista, este josnic. De aceea sper ca pe acest nou blog se vor face comentarii pertinente, fara atacuri la persoana nefondate, deoarece asa cum beny si baubau au favoritul lor, si alti candidati pot avea sustinstorii lor. Sper ca aceasta precampanie sa fie decenta si sa castige cel mai bun!

Leave a Reply