Au reînceput asfaltarile în Limanu! Lucrările demarate pe cele 6 străzi vor fi finalizate până la sfârșitul lunii aprilie. Alte 20 de străzi intră în programul de asfaltare în luna mai! Limanu crește!

0
363
Au reînceput asfaltările în Limanu! Sunt lucrările demarate înainte de sosirea sezonul rece care a impus oprirea acestora. Dar, toate aceste străzi vor fi finalizate până la sfârșitul lunii aprilie! Terminăm ce am început! Eminescu, Bradului, Traian Vuia, Salcâmului și Teiului – acestea sunt străzile pe care acum se lucrează intens!
Lucrările sunt în grafic și urmează să facem pregătirile necesare pentru cele încă 20 de străzi care vor întra în programul de asfaltare în luna mai. Și nu ne oprim aici! Există o planificare și pentru continuarea asfaltarilor și în 2 Mai! Mulțumim comunității pentru înțelegere, deoarece știm că aceste lucrări provoacă disconfort. Dar, aceste eforturi au un obiectiv clar: Fără noroi în toate localitățile comunei noastre!
„Terminăm ceea ce am început! Și nu ne oprim aici! Vom lucra la foc continuu până când vom scăpa de noroi pe străzile din Limanu! Căutăm finanțări, scriem proiecte, susținem din surse proprii – și o să reușim!” – afirmă primarul comunei Limanu, Daniel Gheorghe Georgescu.

Mangalia News, 10.04.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply