🇷🇴 Ana Andreea Beatrice, sportiva din Mangalia, s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris și este prima luptătoare care se alătură #TeamRomania!

0
419
Ana Andreea Beatrice – calificare la Jocurile Olimpice de la Paris! Prima luptătoare care se alătură #TeamRomania este sportiva Lotului Feminin – Ana Andreea Beatrice (cat. 53 kg)!
🥁Sportiva noastră a obținut la Baku calificarea în finala Turneului Preolimpic European și implicit biletele pentru Paris, după ce a învins-o pe Wendle Anika (Germania) printr-o dăruire exemplară, scor 5-4.
👏Pentru Ana Andreea Beatrice va fi a doua participare la Jocurile Olimpice Paris 2024, după ediția Tokyo 2021.
💪O nouă performanță ce îi încununează talentul, munca și sacrificiile, iar nouă ne aduce o satisfacție deplină.
👏Felicitări, Andreea – noul membru #TeamRomania! Felicitări antrenorilor Andriy Stadnik, Marin Filip, Carp Fanel, precum și tuturor celor care au contribuit la pregătirea și parcursul ei. Hai, România! 🇷🇴. (Comitetul Olimpic și Sportiv Român).

De Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace, luptătoarea Ana Andreea Beatrice obține calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris!
Este prima luptătoare care se alătură lotului olimpic al României, după ce a obținut calificarea în finala categoriei 53 kg a Turneului Preolimpic European de la Baku și, implicit, biletele pentru Paris.
Ana Andreea Beatrice a învins-o pe Wendle Anika (Germania) printr-o dăruire exemplară, cu scorul 5-4, reușind astfel a doua sa participare la Jocurile Olimpice, după ediția Tokyo 2021.
Felicitări, Andreea! Felicitări antrenorilor Andriy Stadnik, Marin Filip, Carp Fănel, precum și tuturor celor care au contribuit la această reușită! Felicitări Federației Române de Lupte!
Hai, România! (Federatia Romana de Lupte).

MN: BRAVO, ANDREEA, Campioana noastră dragă! Mangalia se mândrește cu tine! Succes, pe mai departe! CITIUS, ALTIUS, FORTIUS!

Mangalia News, 06.04.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply