RAJA oprește apa în stațiunile Mangaliei, pentru executarea lucrărilor de conectare a noilor conducte de alimentare!

0
288
RAJA S.A. Constanța informează populația Mangaliei că sistează furnizarea apei potabile, miercuri, 10 aprilie, a.c., timp de 24 de ore, în intervalul orar 00:00 – 24:00, pentru executarea lucrărilor de conectare a noilor conducte de alimentare cu apă din zona DN 39 (E87), la intersecția cu podul Venus-Neptun, peste calea ferată.
Vor fi afectaţi de lipsa apei consumatorii din stațiunile Venus, Cap – Aurora, Jupiter, Herghelia Mangalia, Asociația de Proprietari Fruviileg Nr.59 (fostul IAS Mangalia), Peco Neptun. În zonele înalte ale Mangaliei și stațiunea Saturn, furnizarea apei potabile se va face cu presiune scăzută. Investiția face parte din contractul derulat de RAJA, prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), CL16 – „Rețele apă și canalizare Mangalia Nord și stațiuni”.
Pe această cale, operatorul de apă își cere scuze față de consumatorii care vor fi afectați de lipsa apei potabile și îi asigură că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, reprezentanții RAJA roagă abonaţii afectaţi de această intervenție să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.


Mangalia News, 05.04.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply