Muzica Sărbătorilor, cu Madrigal! Concerte Extraordinare de Paște ale Corului Madrigal, la Palatul Patriarhiei din București și la Biserica Sfântul Mihail din Cluj-Napoca

0
358
Joi, 11 aprilie, de la ora 19:00, vă invităm la Concertul Extrordinar de Paște al Corului Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu, ce se va desfășura la Palatul Patriarhiei din București.
Un eveniment dedicat sărbătorii fundamentale a creștinilor, Concertul Extraordinar de Paște al Corului Madrigal invită spectatorii să regăsească prin muzică și artă dramatică înțelesuri universale, esențiale pentru fiecare.
Conceput pentru a reliefa simbolismul Învierii Mântuitorului, concertul construiește o poveste sonoră despre vremurile fundamentale ale umanității și credinței, istorie amplificată dramatic prin textele aduse audienței de actorul Constantin Chiriac, fondatorul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.
Ultimele bilete sunt disponibile pe bilete.ro.

Spectacolul se va desfășura și la Cluj-Napoca, Sâmbătă, 20 aprilie, la Biserica Sfântul Mihail. 

Pe 20 aprilie, de la ora 19:00, Corul Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu, susține Concertul Extraordinar de Paște, la emblematica Biserică Sfântul Mihail, din Piața Centrală din Cluj-Napoca. Invitatul special al evenimentului este omul de cultură Constantin Chiriac.
Biletele pentru Concertul Extraordinar de la Cluj-Napoca sunt disponibile pe bilete.ro


Mangalia News, partener media Madrigal, 05.04.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply