Generația de Aur, într-un film de poveste, un spectacol muzical interactiv și două comedii spumoase, în luna Martie, la Casa de Cultură din Mangalia

0
529

Spectacolele lunii Martie, la Casa de Cultură din Mangalia:

1. Miercuri, 20 martie, ora 19:00 Proiecție de film „Hai, România!” – Povestea Generației de Aur – filmul spune povestea celei mai vii și intense perioade din fotbalul românesc: anii 1980-2000. Hagi, Ienei, Popescu, Iordănescu – sunt doar câțiva dintre eroii acestui film, care fac dezvăluiri în premieră, își spun trăirile așa cum nu le-au mai spus niciodată până acum.

2. Vineri, 22 martie, ora 18:00 – „Frumoasa și Bestia” – Un spectacol muzical interactiv, de bună seamă distractiv, cu păpuși și actori, cu mascote și tainice flori!
3. Marți, 26 martie, ora 19:00 – Premieră „Furtul Secolului – Operațiunea Papucul” – În mijlocul unui parc liniștit, Nelu vrea doar să se relaxeze pe o bancă. Dar apariția lui Paul, un vânzător de ziare plin de energie, declanșează o serie de evenimente nebunești. Când Nelu primește o scrisoare de la Mimi, soția sa dispărută – și află că un obiect valoros trebuie recuperat, aventura începe!
4. Joi, 28 martie, ora 19:00 – „Zici că-i casa de nebuni! (Toc Toc)”, după Laurent Baffie – o super comedie trăznită, cu personaje maniacale, în care fiecare dintre noi ne regăsim, mai mult sau mai puțin.

Informații și rezervări bilete: 0751268332.

Mangalia News, 14.03.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply