Ansamblul Folcloric „IA DE LA MALUL MĂRII” – Cântec, Joc și Voie bună, Hai, cu toții, împreună! FOTO-VIDEO

0
643
Ansamblul Folcloric „IA DE LA MALUL MĂRII” a fost creat în luna mai 2023, la Mangalia, printr-o frumoasă colaborare între coregrafa Corina Tiron din Constanța și Tinca Răcaru, cunoscută animatoare culturală și pasionată colecționară de costume populare. (vezi: Colecția etnografică Tinca Răcaru).
Despre începuturi, am scris în editorialul Mangalia News: ANSAMBLUL FOLCLORIC „IA DE LA MALUL MĂRII” – Pasiune, trăire și dăruire pentru valorile folclorului autentic românesc și pentru dansurile tradiționale ale etniilor din Dobrogea.
Încântând cu prezența sa, Ansamblul folcloric IA DE LA MALUL MĂRII „a ieșit în lume”, la numeroase evenimente speciale, după cum puteți vedea în clipurile și fotografiile de mai jos.

Să fie dans!!!

Corina Tdc Tiron, la Diplomatic, Mamaia, 21 ianuarie 2024: „Alături de frumoșii mei dansatori de la Mangalia, ANSAMBLUL IA DE LA MALUL MĂRII, la Revelionul Artiștilor!
Bravooo, dragii mei, ați fost minunați și vă susțin din toată inima, la cât mai multe evenimente împreună!”
Frumoșii mei dansatori de la Mangalia, Ansamblul “IA DE LA MALUL MĂRII”, au rupt podelele în Istanbul! Bravooo, dragilor, să răspândim tradițiile noastre în toată lumea! (Corina Tiron).
La repetiții, în foaierul Casei de Cultură din Mangalia…
Mangalia News: Noi vă îmbrățișăm și vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți în echipă, cu pasiune și dăruire, pentru a pune în valoare frumusețea folclorului nostru autentic și a tradițiilor populare. Continuați! 🙂
Tinca Răcaru: „Ce frumos! Mulțumesc, Mangalia News!
Mulțumesc primului colaborator, „Nășicul meu”. Seară de seară, dansam la Casa de Cultură din Mangalia, prin anii ’80, iar domnul Traian Lupu era director la Casa de Cultură. Ce vremuri!”

Mangalia News, 17.03.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply