Fabrică de conserve la Brăila! Investiția va fi realizată de agricultorii care au ales să se unească într-o cooperativă!

0
413
Vești bune din județul Brăila, unde agricultorii au căutat o soluție pentru a-și păstra afacerile și a face profit din culturile lor. Astfel a luat naștere o cooperativă formată din mai mulți fermieri, alături de afaceristul brăilean Nicu Ardeleanu.
În fabrica de conserve ar urma să se folosească, ca materie primă, legumele care nu întrunesc standardele pentru a fi comercializate la categoria I și care, în anii precedenți, erau aruncate de către producători, pierderea fiind una semnificativă. (…)
În ceea ce privește legumele care fac parte din categoria I, Ministrul Agriculturii a declarat că este în curs de implementare un proiect de peste 5 milioane de euro care să vină în ajutorul legumicultorilor.
”Începând cu lunile ianuarie/februarie, în Casa Unirea vom realiza un centru de colectare pentru categoria I de legume, iar acest sprijin vine în ajutorul legumicultorilor, pentru a integra în lanțurile de retail din România. Proiectul va fi realizat de Ministerul Agriculturii, cu Casa Unirea și va alea o valoare de peste 5 milioane de euro”, a declarat ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

Articolul integral, cu VIDEO, pe jurnalbr.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply