Susținem proiectul #IncubaThor, destinat întreprinderilor sociale și ONG-urilor din Sud-Estul României! Vote & Share!

0
335
Oamenii #DeBine, ce lucrează zilnic pentru a aduce schimbarea prin puterea ONG-urilor, au nevoie de implicarea ta! Ajută-ne să înfăptuim programul #IncubaThor, cel prin care ne propunem să scalăm competențele leaderilor de ONG-uri, pentru a fi și mai eficienți, cu care am ajuns în finala Raiffeisen Comunități.
Ce inseamnă IncubaThor?
Destinat întreprinderilor sociale și ONG-urilor din Sud-Estul României, IncubaThor vizează dezvoltarea comportamentelor necesare a fi practicate de către leaderi, cu scopul de a identifica soluții sustenabile și incluzive, dezvoltate în concordanță cu nevoile identificate în comunitățile cărora li se adresează.
Organizatorii IncubaThor: OpenHub Creative Cluster, alături de Fundația Comunitară Galați, Asociatia pentru Antreprenoriat Romania și Empretec Romania, sunt organizațiile „vinovate” de propunerea programului IncubaThor în cadrul apelului Raiffeisen Comunități.
De ce îți cerem ajutorul: Suntem finaliști #RaiffeisenComunități, acceleratorul de ONG-uri în sustenabilitate, o inițiativă Raiffeisen Bank, cu sprijinul Asociația pentru Relații Comunitare. Votul tău ne ajută să mergem mai departe cu programul #IncubaThor.


Mangalia News, 11.03.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply