„Proiect pentru generații” – Seminar ABADL, la Liceul Callatis, despre Lotul 8, JUPITER-NEPTUN – Reducerea eroziunii costiere | FOTO-VIDEO 

0
532
“Lucrăm la protejarea litoralului românesc: Lotul 8 – JUPITER-NEPTUN, sub atenția publicului!
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral (ABADL) continuă să informeze publicul larg asupra importanței pe care o are proiectul de reducere a eroziunii costiere pentru litoralul românesc și de curând a ajuns în zona Mangalia!
ABADL a organizat un seminar dedicat zonei Jupiter – Neptun (Lotul din cadrul proiectului “REDUCEREA EROZIUNII COSTIERE, Faza II (2014-2020)”, în cadrul Liceului Teoretic “Callatis” Mangalia. La acest eveniment, prezența liceenilor a fost nu doar notabilă, ci și neașteptat de mare, demonstrând o curiozitate remarcabilă. Am avut oportunitatea să le explicăm tinerilor importanța acestor lucrări de protejare a țărmului românesc, un proiect al cărui slogan “Proiect pentru generații” nu a fost ales întâmplător.
Proiectul nostru are ca obiectiv principal protecția zonei costiere de efectele eroziunii, contribuind la reducerea pagubelor asupra populației. Prin lucrări ample de reabilitare și protejare a liniei țărmului, a terenurilor adiacente și a ecosistemelor de uscat și marine, ne străduim să construim un viitor mai durabil și sigur.
Administrația Națională Apele Române prin ABADL este beneficiarul proiectului „REDUCEREA EROZIUNII COSTIERE FAZA II (2014-2020)”, Cod SMIS 2014+ 122927, cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară 5 – Promovarea adaptării la schimbările climatice, prevenirea și gestionarea riscurilor.
Suntem mândri să fim parte din această inițiativă importantă și vă promitem să vă ținem la curent cu evoluția proiectului nostru dedicat protejării litoralului românesc!

Citiți și: Ovidiu Oprea – Imagini surprinse la lucrările de extindere a plajelor din Olimp, Cap Aurora și Venus;

Diguri noi, plaje noi, peisaje noi, povești noi, în Mangalia, la Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun și Olimp (galerie FOTO).


Mangalia News, 11.03.2024.piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply