🎓Ziarul Financiar și WU Executive Academy oferă 7 burse la programul Executive MBA Bucharest, în valoare de 115.000 euro

0
265
Vrei să avansezi în carieră, către o poziţie de top management sau să-ţi începi propria afacere? Eşti interesat să-ţi dezvolţi reţeaua profesională şi viziunea asupra mediului de afaceri global? Construieşte-ţi drumul către succes alături de WU Executive MBA Bucharest! Aplică până pe 29 mai pentru una dintre cele 7 burse de studiu oferite în parteneriat cu Ziarul Financiar!
Programul WU Executive MBA Bucharest este recunoscut la nivel global, aflându-se în top 45[1] programe de Executive MBA din lume pentru a patra oară consecutiv. Este, de asemenea, singurul program din România care deţine tripla acreditare internaţională – EQUIS, AMBA şi AACSB.
Programul se adresează managerilor cu minim 5 ani de experienţă, dornici să-şi dezvolte perspectivele de carieră sau să avanseze într-o organizaţie. Cuprinzând 14 module desfăşurate pe parcursul a 16 luni, în regim part-time, acesta oferă cursanţilor flexibilitatea de a îmbina studiile cu jobul. (…)
Continuarea, în www.zf.ro


Mangalia News, 29.02.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply