ANA are… AUR! Luptătoarea noastră, Andreea Beatrice Ana (55 kg), a cucerit Medalia de AUR la Campionatul European, pentru al treilea an consecutiv!

0
461

Imnul național al României a răsunat, joi seara, în Sala Polivalentă din București: Luptătoarea noastră, Andreea Beatrice Ana (55 kg), a cucerit medalia de AUR la Campionatul European, pentru al treilea an consecutiv!

Andreea a învins-o în finala mare pe Mariana Drăguțan (Republica Moldova), prin superioritate tehnică (11-0) și a defilat cu tricolorul în fața tuturor fanilor din Polivalentă!
La cei 23 de ani, sportiva Clubului Steaua, descoperită la Mangalia de antrenorul George Marian Oancea, scrie încă o pagină de istorie pentru luptele românești și aduce visul Olimpic mai aproape de realitate. Exemplu de modestie, muncă și perseverență, se adună într-un nume: Andreea Beatrice Ana!
Președintele Federației Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu a fost cel care i-a decernat medalia de aur campioanei noastre, în cadrul ceremoniei de premiere.
Felicitări, Andreea! O țară întreagă se bucură, datorită ție!
Felicitări antrenorilor Andriy Stadnik, Fănel Carp și Marin Filip, întregului staff tehnic precum și tuturor celor care au contribuit la descoperirea, pregătirea și parcursul ei!

Aur, la CE 2022, Budapesta,
Aur, la CE 2023, Zagreb,
Aur, la CE 2024, București!


Mangalia News, 16.02.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply