Accident rutier între un autotursim și un autocar, în apropierea PTF Vama Veche. A fost activat Planul Roșu de Intervenție | FOTO-VIDEO

0
859
Oficial, de la IPJ Constanța:
La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 17.50, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 39, în apropiere de Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, s-a produs un accident rutier.
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat de 54 de ani și un autocar, condus de un bărbat de 52 de ani, care ar fi circulat în aceeași direcție.

În urma accidentului rutier au fost răniți o femeie de 20 de ani și un minor de 11 ani, pasageri în autoturism.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest și cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
La fața locului a intervenit secția Mangalia a ISU, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, descarcerare, autospeciala pentru victime multiple și două ambulanțe SAJ B.
Planul Rosu a fost activat la ora 18:05.
În autocar se aflau 24 pasageri, dintre care 3 minori și 21 adulti. În sprijin, s-a deplasat echipajul SMURD C1. În urma efectuării tirajului, niciun pasager din autocar nu a necesitat de îngrijiri medicale.
UPDATE 19.10:
Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat. (focuspress.ro).


Mangalia News, 16.02.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply