SUMMISE, aplicația care înregistrează orele de curs și, la final, transmite elevului notițele, personalizat | Softul care ar putea revoluționa sistemul de învățare din România, lansat de doi șaguniști

0
599
Doi șaguniști au dezvoltat o aplicație care înregistrează orele de curs și la final, transmite elevului notițele, personalizate. Au obținut o finanțare de la 2 oameni de afaceri, în emisiunea Imperiul Leilor de la ProTv, pentru software-ul care ar putea revoluționa sistemul de învățare din România.
Vlad Ionescu și Alexandru Danciu sunt doi tineri în vârstă de 18 ani, a căror pasiune este informatica și business-ul. Cei doi au participat la emisiunea „Imperiul Leilor” de la ProTV, unde au solicitat 20.000 de euro pentru 15% din afacerea lor.
Cei doi tineri au dezvoltat o aplicație pe care au numit-o „Summise”, care sare în ajutorul elevilor care nu reușesc să rețină informațiile în timpul orelor sau, pur și simplu, care nu scriu suficient de repede încât să noteze tot ce spune profesorul. Practic, aplicația valorifică puterea tehnologiei smartphone-ului și a inteligenței artificiale, colectând datele audio ale profesorului și transformându-le în rezumate concise pentru elevi din clase terminale și studenți. (…)

Continuarea, pe bizbrasov.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply