Walter Ghicolescu răspunde la cele două întrebări puse în oglindă de Ana Arina Petrini, pe muzică live, cu voce și chitară, în emisiunea „Tema zilei la Radio Constanța”, realizată, joi, de Liviu Predescu (AUDIO)

0
652
Profesorul de matematică Walter Ghicolescu vine din lumea folk-ului, unde a pătruns in urmă cu peste 2 decenii. Născut la Călăraşi, Walter a fost un elev bun, pasionat de muzică, susţinut de fratele mai mare şi de părinţi. Elev studios a absolvit două facultăţi, T.C.M, de la Bucureşti (1996) şi Facultatea de Matematică, la Iaşi (2004). Ca interpret, a participat la numeroase concursuri de folk, singur, cu Triolet, sau cu Tandem, avand un palmares bogat.
In toți acești ani, a cântat în Cenaclul Moldavia, în Cenaclul Totuşi iubirea (1998-1999), dar şi cu Flota folk (alături de Mariana Butnaru şi Cezar Petrovici, din Constanţa, în 2012).

Joi, 23.11.2023, vine în direct la Radio Constanța, cu răspunsuri la cele două intrebari puse în oglindă de Ana Arina Petrini, pe muzică live, cu voce și chitară, după ora 14.10: http://www.radioconstanta.ro/asculta-live/

Audiție plăcută, pe http://www.radioconstanta.ro/asculta-live/!


Mangalia News, 23.11.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply