Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, 2023 – Industria HORECA, are loc la Pavilionul Expozițional Constanța

0
691

Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, 2023.

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, prin Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Constanța (AIMM Constanța) vă invită în perioada 24- 26 noiembrie 2023, la Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, ediția din anul 2023 – industria HORECA – Constanța.
Evenimentul se va desfășura în incinta Pavilionului Expozițional Constanța, situat în Bulevardul Mamaia, numărul 331A, în intervalul orar 10:00-18:00.
Timp de trei zile, aveți oportunitatea de a lua parte la un eveniment destinat industriilor HoReCa, de a interacționa cu profesioniști care vor prezenta servicii și produse prin expoziții, organizarea de seminare, mese rotunde și ateliere de lucru.
Exemple domenii de activitate din care fac parte expozanții la TIMM:
producători textile/uniforme, producători echipamente profesionale HORECA, producție
veselă (porțelan, inox, sticlă), producători mobilier HORECA, producători saltele, produse curățenie, prestatori de servicii curățenie, de amenajări interioare/exterioare, ambalaje de unică folosință, furnizori de produse alimentare, procesare pește, producție  brânzeturi, furnizori/producători locuri de joacă, furnizori programe software, societăți HR (recrutare personal), reciclare deșeuri și altele.

Agenda evenimentelor:
Vineri, 24 noiembrie 2023
11.00 – Deschidere oficială – cu participarea ministrului economiei, antreprenoriatului și turismului, domnul Ștefan Radu Oprea, oficialităților centrale și locale, cât și a membrilor patronatelor și organizațiilor din turism;
12.15 – Conferință presă – Sala de conferințe din cadrul Pavilionului Expozițional (etaj 1);
13.30 – Atelier de lucru – Seminar – “Perspective și provocări Sezon 2024” – dezbatere liberă.
Sâmbătă, 25 noiembrie 2023
10.30 – Workshop-uri: „Tehnologie tradițională vs. robotizare, în curățenia profesională”, „Sistematizarea operațională și monitorizarea digitală a procedurilor din curățenia profesională”, „Actualități și tendințe în cosmetica hotelieră;
12.30 – Atelier de lucru – Specialiști resurese umane și recrutare personal extern.
Duminică, 26 noiembrie 2023
Sesiuni de demonstrații de lucru ale expozanților.
Târgul este deschis vizitatorilor, zilnic, între orele 10:00 – 18:00.


Mangalia News, 23.11.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply