Depozitarea deșeurilor voluminoase se face gratuit, în containerele de mari dimensiuni ale companiei Polaris M Holding

0
422
Depozitați gratuit deșeurile voluminoase în containerele de mari dimensiuni!
Săptămâna aceasta, containerele pentru colectarea deșeurilor voluminoase sunt amplasate în cartierele Abator și Far: strada Stadionului bl. H16A, strada Stânjeneilor drept Cam. SOCEP, aleea Portului Nou. Benele se află lângă platformele pentru colectarea deșeurilor menajere.
Constănțenii care locuiesc în aceste zone se pot debarasa în mod corect și foarte ușor de deșeurile de mari dimensiuni (mobilier, uși, saltele, covoare etc).
Graficul de colectare a deșeurilor voluminoase poate fi consultat pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, la secțiunea „Mediu”.
În afara acestor bene amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A.
Facem apel către constănțeni să contribuie la păstrarea curățeniei în spațiile publice și să predea deșeurile voluminoase în punctele special amenajate.
Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare,” au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply