Echipele Rețele Electrice Dobrogea lucrează pentru a repune în funcțiune 99 de linii de medie tensiune. Alimentarea este întreruptă în 95 localități din județele Constanța și Tulcea

0
218

libris.ro%20

AMAZON.de: Acum, puteți comanda și AICI orice produse din oferta AMAZON! Livrare promptă în România, direct din Germania!


carturesti.ro%20
Echipele Rețele Electrice Dobrogea și ale contractorilor au lucrat pe parcursul nopții de sâmbătă spre duminică și au restabilit alimentarea cu energie electrică a circa 40.000 de clienți din zonele afectate de condițiile meteo severe – cod portocaliu și roșu de vânt, cu viteze de peste 100 km/h.
La ora 8, alimentarea era întreruptă în 95 localități, pentru circa 60.000 de clienți, în special în județele Constanța și Tulcea. Tehnicienii lucrează pentru a repune în funcțiune 99 de linii de medie tensiune.
Pentru a remedia avariile cât mai curând posibil, în această dimineață au fost transferate echipe suplimentare de la regiunea Muntenia, împreună cu echipamente de intervenție, inclusiv grupuri electrogene mobile.
Continuăm să colaborăm cu autoritățile centrale și locale, pentru a identifica și repara defectele provocate de vreme, iar echipele vor rămâne pe teren până la reluarea alimentării pentru toți clienții afectați.


Mangalia News, 19.11.2023.piese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20


Leave a Reply