CEC Bank finanţează studenţii şi familiile tinere cu sume între 75.000 lei şi 150.000 lei prin programele Student Invest şi Family Start, cu garanţii de stat şi dobânzi subvenţionate

0
421

libris.ro%20

AMAZON.de: Acum, puteți comanda și AICI orice produse din oferta AMAZON! Livrare promptă în România, direct din Germania!


carturesti.ro%20
CEC Bank, instituţia financiară cu cea mai extinsă reţea din ţară, acordă pentru al doilea an consecutiv credite în cadrul programelor guvernamentale Student Invest şi Family Start prin care se pot obţine finanţări de până la 75 000 lei (Student Invest), respectiv 150 000 lei (Family Start) cu garanţii de stat şi dobânzi şi comisioane subvenţionate.
Durata maximă a creditelor Family Start şi Student Invest este până la 10 ani, cu perioadă de graţie până la 5 ani.
Prin Programul Student Invest, persoanele cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani neîmpliniţi, care sunt cuprinşi în instituţiile de învăţământ superior, pot obţine credite de nevoi personale pentru plata taxelor de studii, plata căminului sau a chiriei sau chiar avans pentru locuinţă, dar şi pentru cheltuieli precum cele cu serviciile dentare, intervenţii chirurgicale sau achiziţia de autoturisme.
Dobânda şi comisioanele de analiză, precum şi comisioanele de gestiune a garanţiilor sunt subvenţionate integral de către stat.
Astfel, pentru un credit de 75 000 lei, pe 10 ani, rata lunară se ridică la 1.259,44 lei, în condiţiile utilizării integrale a sumei de la început. Clientul va rambursa doar suma împrumutată, fără costuri suplimentare. Creditele pot fi accesate şi de cei care nu sunt salariaţi, cu condiţia existenţei unui codebitor, spun reprezentanţii CEC Bank.
Continuarea, în www.zf.ropiese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20


Leave a Reply