Educație la Înălțime! Lecție despre delfinii din Marea Neagră | Concurs cu premii în valoare de 2700 de lei (VIDEO)

0
685
Luni, 6 noiembrie, ora 10:00, deschidem sezonul ”Educație la Înălțime” cu o lecție care va ajunge, cu siguranță, la inimile copiilor. Profesorii Mirela Spiță și Nicu Bujor realizează la Delfinariul din Constanța o lecție multidisciplinară despre a doua specie ca inteligență, după oameni: delfinii.
Lecția le va dezvălui elevilor informații despre Marea Neagră și diversele nume pe care le-a purtat de lungul vremurilor, despre viețuitoarele Mării Negre și despre efectele poluării asupra lor, despre speciile de delfin și nivelul lor de inteligență și va cuprinde demonstrații spectaculoase ale definilor de la Delfinariul din Constanța.

În cadrul lecției – care va fi transmisă pe canalul YouTube și pe pagina Facebook Educație la Înălțime – elevii din trei școli din țară vor intra pe Zoom în dialog cu profesorii de pe teren și cu invitații lor.
Lecția va dura 45 de minute și va cuprinde un concurs cu premii constând în cărți de la editura Arthur, premii în valoare de 2400 de lei. Concursul are un segment deschis tuturor claselor din țară și din Republica Moldova, care vor urmări lecția la ora transmisiei, care pot câștiga două premii constând în cărți la alegere, în valoare de 300 de lei.
Temele lecției vizează Obiectivele de Dezvoltare Durabilă nr.14, Viață Acvatică și nr.6, Sanitație și Ape Curate.
­Lecţiile cu drona se difuzează pe canalul de YouTube și pe pagina de Facebook “Educaţie la Înălţime”. Proiectul are un site dedicat, educatielainaltime.ro, unde profesorii își pot înscrie școala și pot afla detalii despre cum să se conecteze la lecții.
”Educație la Înălțime” este un proiect al Asociației Însemne, realizat în parteneriat cu  Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Secretariatului General al Guvernului României și cu sprijinul Ministerului Educației.


Mangalia News, 06.11.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply