România, pentru prima oară în istorie, în finala Campionatului Mondial de Minifotbal – WMF World Cup 2023!

0
520
România a jucat perfect cu Ungaria, în semifinale la Mondial și s-a calificat, pentru prima oară în istorie, în ultimul act al celui mai important turneu de pe mapamond, WMF World Cup 2023.
Semifinale România – Ungaria:
Mircea Ungur (min. 5), Mircea Popa (27′) și Marius Balogh (36′).
Trei șuturi puternice din afara careului au adus României victoria mult visată, la finele unui joc controlat total de elevii lui Virgil Bejenaru. Totul a mers perfect, vineri, pentru „tricolorii” noștri, de la tactică, la apărare, la paradele lui Nițu, la golurile marcate la momentul potrivit, pentru a ne scădea din emoții pe finalul jocului.
Jos pălăria, băieți, jos pălăria, pentru stafful tehnic, pentru acest meci superb, pentru acest parcurs de senzație la un Campionat Mondial și pentru pasiunea și munca depusă la fiecare meci, cu fiecare picătură de energie. Suntem atât de mândri de voi!
Sâmbătă, de la ora 18:00 (ora României), jucăm cu trofeul pe masă, contra celor din Kazakhstan, învingători cu 3-2 în semifinala cu Azerbaijan.
Pe voi, dragii noștri suporteri, vă așteptăm, ca de obicei, să fiți alături de băieții noștri și să le țineți pumnii din fața televizoarelor. De asemenea, contăm pe suportul de neprețuit al celor care au făcut deplasarea cu noi la Ras al Khaimah și ale căror voci însuflețesc atmosfera de pe stadion.
Hai România, hai „tricolori”, vă așteptăm campioni mondiali! (Federația Română de Minifotbal).
Naționala României de Minifotbal s-a calificat pentru prima dată în finala Campionatului Mondial de minifotbal, după 9-1 cu Sudan, 3-2 cu Spania și 0-0 cu Statele Unite, în grupe, plus 7-0 cu Thailanda, în optimi, 2-0 cu Emiratele Arabe Unite, în sferturi și 3-0, cu Ungaria, pentru prima calificare în finala mondială, după două medalii de bronz și 6 titluri europene!
Practic, România pornește cu prima șansă. Finala, sâmbătă, 4 noiembrie a.c, de la ora 18:00, împotriva Kazakhstanului. Felicitări și multă baftă, băieți!


Mangalia News, 04.11.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply