Corul de Copii „Callatis” Mangalia a obținut Medalia de Aur, la Festivalul Internațional Coral “Adriatic Pearl”, Dubrovnik, Croația, 2023 (galerie FOTO)

0
728
Corul de Copii “Callatis” din Mangalia, sub îndrumarea profesorului doctor Traian Broască, a obținut o distincție deosebită, la Festivalul Coral Internațional “Adriatic Pearl”, desfășurat în Dubrovnik, Croația.
Festivalul Coral Internațional “Adriatic Pearl” este considerat unul dintre cele mai prestigioase evenimente corale din Europa și un loc de întâlnire pentru coruri de excepție din întreaga lume. Participarea Corului de Copii “Callatis” Mangalia a fost un adevărat succes, aducând acasă două medalii impresionante.
Succesul obținut la acest festival reprezintă o mare realizare pentru tinerii talentați din Corul “Callatis”, dar și pentru municipiul Mangalia. Acești copii au demonstrat nu doar talent vocal, ci și pasiune și dedicare pentru muzica corală. Prin această performanță, ei continuă să promoveze tradițiile și obiceiurile românești și să aducă onoare orașului lor.
Corul “Callatis” a devenit deja un nume cunoscut și recunoscut nu doar în România, ci și în marile capitale culturale europene. Această realizare este rezultatul muncii asidue a copiilor și a ghidării atente a profesorului dr. Traian Broască, care a devenit sufletul ansamblului coral.
Cele două medalii, una de aur și una de argint, aduse în România, sunt un motiv de mândrie pentru comunitatea locală și pentru toți cei care au sprijinit acest proiect cultural de excepție. Eforturile depuse pentru promovarea tinerelor talente și a muzicii corale românești au dat roade, iar Corul “Callatis” Mangalia continuă să reprezinte un exemplu de excelență artistică. (Mangalia.TV).
(sursa foto: Valentin Dobrilă). Mulțumim, Mangalia.TV.

Mangalia News, 31.10.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply