La Târgul Creativ „OvalsArt”, puteți admira tablourile expuse de Carmen Florian, alături de lucrările altor artiști plastici, designeri și artizani

0
714
„Vă invit și vă astept cu drag, Sâmbătă, 28 si Duminică, 29 octombrie, între orele 10.00-19.00, la Târgul Creativ ”OvalsArt”, unde voi expune Suveniruri de suflet pentru suflete frumoase – picturi, alături de alți artiști, designeri și creatori de frumos”.
„Iubesc florile, culorile, armonia și frumosul din tot ceea ce mă înconjoară!
Se spune că florile sunt zâmbete din Paradis, poate de aceea destinul meu este să pictez flori, flori reale sau inventate, peisaje reale sau abstracte.
Florile mele transformă fețele oamenilor în zâmbete și inimile lor în dragoste.
Culorile mele sunt variate, culori vii, vibrante.
Viata mea este un vis cu grădini de flori, cu natură și multă culoare.
Iar visul meu, culorile mele, oferă bucurie, emoție, mângâie suflete!
Dacă picturile mele trezesc sentimente, emoții, bucurii, eu sunt fericită pentru că mi-am îndeplinit misiunea, aceea de a transmite ceva.
Îi mulțumesc LUI Dumnezeu pentru harul dăruit, deoarece astfel pot bucura suflete, suflete care rezonează la frumos”.
Cu drag, Carmen Florian.
Târgul Creativ ”OvalsArt”: Doar câteva zile ne despart de deschiderea unui nou spațiu în care se vor îmbina talentul, originalitatea, măiestria și bunul gust.
Sâmbătă 28 și duminică 29 octombrie 2023 publicul este invitat la prima întâlnire cu artiștii și artizanii care vor expune în cadrul Târgului Creativ ”OvalsArt”.
Evenimentul va fi găzduit de Centrul Cultural ”L’Amphitheatro”, în eleganta vilă aflată pe strada Plantelor, nr.27, de lîngă una dintre cele mai frumoase zone de agrement ale Sectorului 2 – Parcul ”General Nicolae Dabija”.
Târgul Creativ ”OvalsArt” este o zonă de shopping alternativ, un spațiu al energiilor speciale, în care te poți bucura de produse de calitate, unice și originale, realizate de artiști, designeri și talentați creatori de obiecte lucrate manual.
În cadrul Târgului Creativ ”OvalsArt” aveți șansa să descoperiți: bijuterii, decorațiuni (Ovalsart), sculptură mica, ceramică artistică (Mircea Nechita), decorațiuni (ceramică, rășină, florale), lumânări (Iluma candles), accesorii, sculptură în carte (Bookfoldingbylori), coliere și brățări din bumbac (Justgodess) și multe altele, toate putând fi caracterizate de cuvântul INEDIT.
De asemenea pe simezele din elegantul centru „L’Amphitheatro” vă veți bucura și veți putea achiziționa lucrări de pictură realizate de importanți creatori români contemporani, precum: Vali Irina Ciobanu, Corneliu Drăgan Târgoviște, Vitalie Butescu, Maria Jardă, Carmen Florian, precum și de tineri de mare talent, multi premiați: Alexandra Terțea și Ana Maria Cosma.
Evenimentul va fi deschis publicului între orele 10 -19.
Muzica bună, zona de relaxare, cafeneaua creativă, tombola cu premii deosebite și întâlnirile cu creatori de primă valoare vă vor transforma ultimul weekend al lunii octombrie într-o amintire prețioasă.
Să susținem creatorii români, investind în frumos, investind în comunitate!
Carmen Florian – Suveniruri de suflet.

Mangalia News, 28.10.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply