„Târgul Toamnei” la Școala Gimnazială Nr.1 Mangalia, promisiune de fericire și delectare cu preparate delicioase

0
947
Anotimpul nostru preferat e toamna! Și nu pentru că începe școala, știm bine că asta nu trezește entuziasm tuturor prichindeilor, ci pentru că toamna este bogata in fructe și legume pline de vitamine, zaharuri și energie! Și dacă e vorba de energie, cu mare entuziasm anunțăm că în data de Vineri, 20 octombrie 2023, începând cu ora 11:00, la Școala Gimnazială Nr.1, Mangalia, se organizează cel mai frumos Târg al toamnei din oraș!
Cu mic, cu mare, vă așteptăm cu cele mai bune prăjituri de casă, cu specialități românești, tătărești și turcești, cu zacuscă, gem, murături, cu produse făcute de casă, originale, astfel încât să-ți faci proviziile. Ah, să nu uităm!
Cumpărați de la noi nu doar produsele sănătoase, ci și fericirea celor dragi, când le veți oferi cele mai apetisante plăcinte cu dovleac mângâiat de razele soarelui tomnatic, baclavale îmbibate în sirop de trandafir îmbătător și murăturile buuuune tare, cu o fripturica servită în familie! Ce mai așteptați? Notați data în calendar și haideți! Noi vă așteptăm cu brațele, pardon, cu porțile deschise!

A transmis prof. Ana Maria Roșu, consilier cu imaginea Școlii Gimnaziale Nr.1, Mangalia.

Mangalia News, 17.10.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply