Bulina Studio: „Pune-ți o culoare pe tine, Colorează-ți Sufletul! Fi femeia care Se Alege!” (FOTO-VIDEO)

0
812
O femeie care nu se simte bine în propriul corp, își va cauta “salvarea”, poate, și într-o fustă cusută de mine. Insă… va putea ea sa-si transmita sieși bucuria de a fi in corp de femeie cu toate imperfectiunile ce crede că le poarta?
Nu stiu, stiu doar de ea, Femeia care Se Alege!
Femeia care are puterea de a-si imbratisa partile frumoase si de a face pace si cu partile ce le simte precum poverile…
Femeile ce aleg minunatiile cusute de mine, sunt femeile ce se onoreaza, ce se aleg in primul rand pe ele.
M-am intalnit cu atat de multe femei ce nu ies din tiparul de a purta negru sau maro…
Vrei sa fii admirata? Admira-te mai intai tu! Pune-ti pe tine o culoare!
De exemplu: Eu aleg in mod constient, atunci cand ploua, sa port galben, sa privesc oamenii in ochi si sa le raspund zambetelor trimise!
Eu de abia astept sa observ femei ce poarta culori! Le zambesc larg. cu toti dintii la vedere si ele imi raspund – exista un cod al zambetelor de apreciere! (Ce bine ca nu mai purtam masti!). Dar Tu, nu te-ai saturat sa te ingropi in atat de multa amaraciune? In atat de multa frica, ezitare, suferinta?
Poti alege sa schimbi din interior dar poti face si un experiment: Pune-ți o culoare pe tine,
Colorează-ți Sufletul!
Am mai spus odata intr-o postare ceea ce am simtit intr-o perioada in care femeile, atunci cand comandau o fusta, se autosabotau cand se descriau: “Că sunt micuță de inaltime, că am colăcei, că am picioarele strâmbe, că nu am talie… că, … multe altele…, iar atunci când mă intâlneam cu ele, le vedeam cât de minunate sunt.
Asadar, Tu Femeie:
DACĂ TE-AI VEDEA PRIN OCHII MEI, DOAMNE, CÂT DE FRUMOASĂ AI ȘTI CĂ EȘTI!
Cu mare drag de tine, cea care te alegi,
Maria.
VIDEO: maria.damian.12
Cand comanzi o minunatie de fustă, o borsetă sau o geantă #BulinaStudio, de fapt, iti comanzi un cadou tie. Toate minunatiile ce le trimit catre tine sunt ambalate precum ai primi un cadou de ziua ta. Tu știi si simti deja că impachetez bucuria până la sfârsit, eu asa simt să deschizi Emotia. Iar dacă vrei sa oferi cuiva un cadou, iti voi pune in colet o punguță personalizată, pentru a nu mai cauta tu prin magazine punguțe de cadou.
Dacă iti cer bani în plus pentru ambalat?
Nu! Vreau să simti că, atunci când ajung minunățiile tale, este ziua ta.
Cu bucurie,
Maria, Bulina.
Eu iubesc acest drum impreuna cu Psiholog Diana Ioana Stanciu. Mereu imi vine sa o iau de mana si sa afle lumea si sa apeleze la darul ei: in data de 22 octombrie chiar sustine un nou cerc: Un an așa cum ți-l doresti impreuna cu Andreea Spiridon. Ea mereu imi zice, cand facem fotografii: „Da, Maria, haide să facem fotografii împreună, ca să se observe că fustele tale pot fi purtate, chiar dacă femeile au siluete diferite!” 
Atât,
Cu Simplitate si Admiratie, voua, cele care alegeti darurile noastre,
Maria si Diana.
MN: Maria Damian prezintă creațiile sale în Bulina Studio, iar Poveștile marine de-acolo, de „La Buline”, le puteți vedea și aici.


Mangalia News, 15.10.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply