Nominalizări la Premiul Mentor pentru Excelență în Educație pe anul 2023 | Laureații din Constanța ai Premiului Mentor

0
551
Zece profesori și antrenori vor primi și în acest an distincția Premiul Mentor pentru Excelență în educație. Premiul constă dintr-un trofeu realizat de artistul sticlar Ioan Nemțoi și o sumă în valoare de 8.000 de lei. Informații despre nominalizare și formularul de înscriere se găsesc pe https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor
Programul se organizează de 14 ani din dorința de a atrage atenția opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori, care au avut un rol important în viața discipolilor lor, au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor.
Programul este organizat – începând din anul 2010 – de Fundația Pentru Comunitate, fondurile fiind asigurate de Compania MOL România.
Pot fi nominalizați acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Organizatorii doresc să fie nominalizați acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale în măsura valorilor realizate.

Dacă îi cunoașteți, nominalizați-i la Premiul Mentor pentru Excelență în Educație.
Orice persoană poate să facă o nominalizare, atât în nume propriu, cât și în numele unui grup, până la data de 31 decembrie 2023.
Detalii și formularul de nominalizare se găsesc pe site-ul Fundației Pentru Comunitate – https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor
Gala Premiilor Mentor se va organiza în primăvara anului viitor, la sala Amfiteatru, de pe acoperișul Teatrului Național București.
Laureații din Constanța ai Premiului Mentor:
2019 – Florin Șerbu, profesor de fizică – https://bit.ly/34mxP5H
2018 – Hașoti Stelian, profesor de tenis de masă – https://youtu.be/RxBeCK5lnI0
2017 – Alin Larion, antrenor atletism – https://youtu.be/-WveLQMpos4.


Mangalia News, 06.10.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply