Cu prilejul Zilei Educației, la Căminul Cultural din 2 Mai au fost sărbătorite cadrele didactice din școlile comunei Limanu (galerie FOTO)

0
989
„Dragi profesori,
Astăzi, de Ziua Educației, vă mulțumim, nu doar pentru contribuția voastră trecută, ci și pentru angajamentul continuu în educația copiilor noștri. Sunteți farurile care îi călăuzesc pe acești tineri spre un viitor mai luminos și mai promițător.
Deși evenimentul dedicat vouă a avut deja loc și a fost un moment frumos de recunoaștere a importanței voastre, dorim să subliniem că recunoaștem și apreciem profund eforturile și devotamentul vostru zilnic. Fiecare zi petrecută în clasă, fiecare lecție, fiecare moment în care ghidați și inspirați copiii noștri – toate acestea contribuie la formarea lor și la construirea unui viitor mai bun”, afirmă Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.
Duminică, 1 octombrie, la Căminul Cultural din 2 Mai, a avut loc evenimentul în cadrul căruia s-a sărbătorit Ziua Educației printr-un vernisaj al expoziției pictorului Robert Perko, iar cadrele didactice ale școlilor din comuna Limanu au fost onorate pentru excelența de care au dat dovadă de-a lungul timpului și, cu siguranță, de acum încolo!
„După cum spune Ioan Slavici, „scopul firesc al școlii nu este de a preda, ci, prin cultivarea darurilor intelectuale, de a trezi în inima copilului dorința de a învăța pe tot parcursul vieții”.
Vă mulțumim pentru că sunteți în fiecare zi mai buni, inspirați suflete și antrenați minți!
Dragi colege, dragi colegi,
Vă mulțumim pentru că sunteți mai mult decât învățători și profesori – sunteți mentori și prieteni, iar cu profesionalismul și dedicarea voastră, transformați lecțiile în aventuri captivante de învățare.
La mulți ani!
Cu aleasă prețuire”,
Director,
Gela Ivașcu.


Mangalia News, 05.10.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply