GALA DE PREMIERE a celei de-a 4-a ediții a OLIMPIADEI DE BENZI DESENATE a avut loc cu ocazia Zilei Mondiale a Educației

0
893
De Ziua Mondială a Educatiei (si Ziua Internatională a Profesorului), a avut loc GALA DE PREMIERE a celei de-a 4-a editii a OLIMPIADEI DE BENZI DESENATE. Sala arhiplină, copii veniti din toate colturile tarii, zâmbete, glume, prietenii noi si multe idei pentru urmatoarea editie a acestui concurs unic la nivel mondial.
Multumim minunatei multiple campioane olimpice ANA MARIA BRÂNZĂ, pentru cuvintele de incurajare oferite acestori olimpici! Am fost onorati de prezenta domnului ROMAIN CHRETIEN, Director Național de Cursuri și Examene, Institutul Francez din România, (parteneri ai urmatoarei editii a Olimpiadei de Benzi Desenate), reprezentind Ambasada Frantei la aceasta Gală de premiere.
Ne-au fost alaturi VALENTINA MALIIA, managerul Muzeului Sportului – gazda expozitiei lucrărilor câștigătoare ale Olimpiadei BD și caricaturistul si autorul de benzi desenate VALI IVAN, presedintele juriului Olimpiadei BD.
Bineînțeles că initiatorul acestei Olimpiade BD, profesorul si autorul BD, MIHAI IONUT GRĂJDEANU, i-a bucurat pe olimpici cu prezentarea, în premieră, a afișului Olimpiadei BD editia a V-a, dezvăluind noua temă: ROMÂNIA 100, LA JOCURILE OLIMPICE 1924 – 2024, PARIS.
Incepând din acest an, Olimpiada BD a devenit un concurs international, vor putea concura si studenti, iar una din expozitiile cu lucrările câștigătoare va merge la Paris, în perioada JOCURILOR OLIMPICE 2024 (vor urma mai multe detalii despre editia a V-a a Olimpiadei de Benzi Desenate).

FELICITĂRI, TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT LA OLIMPIADA BD, editia a IV-a! MULT SUCCES la ediția următoare!


Mangalia News, partener media, 06.10.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply