Călătorește, Învață și Creează Conexiuni cu AIESEC Constanța! Recrutări de Toamnă, pentru programele de schimb de experiențe, pentru evenimentele locale și voluntariat

0
734

Hei, ai auzit? Cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional a început recrutările de toamnă!

AIESEC este o organizație internațională de tineri care își dorește să dezvolte abilitățile de leadership în cât mai multe persoane din întreaga lume, prin programele de schimb de experiențe, evenimentele locale și chiar voluntariatul ca și membru în organizație. AIESEC a fost fondat în 1948 și este una dintre cele mai mari organizații de tineret din lume, cu membri activi și activități desfășurate în peste 100 de țări.
Cu o structură globală, în mai multe țări și pe mai multe teritorii, este compus din tineri voluntari care promovează valorile organizației zilnic prin proiectele desfășurate și prin atitudinile axate pe pacea și înțelegerea internațională, prin abilitățile de leadership și schimbarea pozitivă în societate. Se promovează dezvoltarea personală și profesională a tinerilor și le oferă oportunități de a-și dezvolta abilitățile de leadership, de a participa la proiecte de impact social și de a experimenta schimbul cultural și profesional la nivel internațional.
“Experienta mea AIESEC este plina de provocari, care te scot din zona de confort si care te ajuta sa te dezvolti din punct de vedere profesional, dar si personal. Poti face lucruri uimitoare cu persoane pe care nu le cunosti de mult tim, si, de asemenea, sa legi prietenii de lunga durata. AIESEC este una din cele mai interesante si  provocatoare experiente pe care le poti avea pe perioada studentiei, si nu numai.” – *Diana Toma, membru AIESEC din Octombrie 2022 și studenta la Universitatea Ovidius din Constanța*.

Ce beneficii ai și în ce fel te poți dezvolta aici?

Ca și membru în AIESEC ai beneficiile pe care mulți tineri nu le au la vârsta ta. Spre exemplu, ai parte de o dezvoltare personală și profesională bazată pe activități practice, în medii provocatoare; ai parte de training-uri și de activități de învățare experiențială care îți oferă șansa de a-ți dezvolta abilitățile de comunicare, marketing, planificarea proiectelor și multe altele.
Dezvoltarea ca membru AIESEC este un proces complex și valoros, care implică participarea activă la proiecte și evenimente pentru dezvoltarea abilităților practice. AIESEC promovează, de asemenea, dezvoltarea abilităților de leadership, oferind oportunitatea de a prelua roluri de conducere și de a se implica în organizație, totul contribuind la creșterea încrederii în sine și la pregătirea membrilor pentru viitor.

Resurse Umane

AIESEC investește în identificarea și dezvoltarea celor mai talentați membri ai echipei. Prin intermediul departamentelor de „Resurse Umane”, tinerii dezvoltă planuri de formare și dezvoltare, monitorizează performanța și implementează sisteme care să recunoască realizările, precum și să recruteze noi membri talentați în echipa locală.
AIESEC este o platformă de dezvoltare pentru tineri, unde aceștia pot să-și exploreze potențialul, să își dezvolte abilitățile și să aducă schimbări în lume. Programul diversificat al organizației oferă o gamă largă de posibilități, de la dezvoltarea abilităților de leadership la experiențe internaționale și implicarea în proiecte sociale de impact. Cu tineri dedicați și angajați în întreaga lume, AIESEC continuă să inspire și să mobilizeze generațiile tinere pentru a deveni lideri ai viitorului.

Marketing

Tinerii au șansa de a-și folosi creativitatea și abilitățile analitice pentru a dezvolta campanii promoționale care atrag clienți către programele, evenimentele și inițiativele AIESEC. Aceștia analizează comportamentul clienților, generează idei inovatoare și colaborează pentru a le implementa, contribuind astfel la consolidarea imaginii, a acoperirii și a impactului organizației.

Vânzări

Tinerii implicați au oportunitatea de a lucra în vânzări corporate sau non corporate, angajând companii și organizații locale pentru a crea stagii, proiecte sau evenimente dedicate tinerilor. Ei se ocupă de gestionarea relațiilor cu clienții, învață dinamica organizațiilor și asigură integrarea internilor în țara lor de origine.
Te dezvolți pe tine prin abilitățile de comunicare, înveți să conduci o echipă, ești pus într-un mediu provocator și ai ocazia să cunoști și să-ți faci conexiune din toate țările și din toate domeniile. Ce mai aștepți? Înscrie-te acum! (http://bit.ly/TrecemPeAlbastru).
“Salut, numele mau este Teo si fac parte din AIESEC de 8 luni. AIESEC reprezinta pentru mine, un punct puternic in dezvoltarea mea personala, atat pe plan profesional cat si social.
AIESEC m-a ajutat, de-a lungul perioadei petrecute in asociatie, sa cunosc o parte importanta din piata muncii luand contact cu cat mai multe companii, ONG-uri si angajatori din Romania dar si din alte tari, prin workshopurile online sau conferintele organizate de aceasta organizatie de voluntariat prin care am reusit sa leg prietenii noi si sa cunosc oameni la fel de pasionati ca mine, de voluntariat si dezvolatare personala care isi doresc sa creeze un viitor”. – *Teodor Ionescu, membru din ianuarie 2023, student la Liceul Decebal*.


Mangalia News, 02.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply