Photo Trends Festival by VSLO – Micro interviu cu Cristian Crisbășan

0
883
1. Ce crezi că reprezintă Photo Trends Festival, pentru comunitatea fotografică?
Sper ca Photo Trends Festival să însemne cel puțin ce a însemnat festivalul “Vama Sub Lumini de Oscar” timp de 10 ani, începînd din 2010 și să continue cel puțin încă 10 ani. Cred că în primul rînd înseamnă foarte mult pentru oamenii liberi și creativi, mai ales pentru tinerii care vor să se exprime prin creația fotografică. Pentru mine este unul dintre lucrurile valoroase care din fericire s-au păstrat din “lumea veche”, cea de dinainte de anul 2020.
2. Cum sunt oamenii întîlniți aici?
Oameni speciali care aleg să investească în dezvoltarea lor spirituală, indiferent că vor să devină fotografi de carieră, ori doar vor să își hrănească pasiunea pentru fotografie. Pentru mine, omul care alege să-și petreacă o săptămînă de vacanță muncind să învețe lucruri din postura de participant la cursurile și evenimentele Photo Trends Festival, nu poate fi decît un om special.
3. De ce Photo Trends Festival?
Pentru că “fotografie, nu poze”. Sau cum spunea David Allan Harvey, “Shoot what it feels like, not what it looks like”. Și pentru că, în ciuda tuturor adversităților, din 2010 este un proiect născut, organizat și continuat din încăpățînarea unor oameni de a demonstra că da, se poate și ALTFEL. Și da, uite că se poate. (Cristian Crisbășan).


Mangalia news, 10.09.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply