La Polovnik, în 2 Mai, sezonul de gătit ia acum o mică pauză… Din noiembrie, vă vom invita la weekendurile gastronomice fabuloase, pregătite de Chef Marcela Stancu

0
786
“Oficial, sezonul de gătit La Polovnik s-a încheiat în urmă cu mai bine de o săptămână. Neoficial, câțiva gurmanzi fermecați în trecut de gustul din farfuriile Marcelei Stancu, am venit să mâncăm. Și i-am scris. Și, deși ar fi putut să ne lase cu ochii în mare, a ales să gătească, iar prânzul dintr-o zi a devenit, pentru cei mai norocoși dintre noi, o sărbătoare culinară de 3 zile. Vă rog să nu mă credeți pe cuvânt dacă vă spun că în imagini nu e mâncare, ci sunt endorfine în stare pură, iar Marcela Stancu nu e un chef care doar gătește, ci își pune tot sufletul în farfurie! Veniți să cercetați!
Dar nu acum, ci din noiembrie, când încep weekendurile tematice. De azi și până atunci, și oficial și neoficial, sezonul de gătit La Polovnik chiar se închide. Nu ne mai rămâne decât să plecăm și noi, încet, încet, dar mult mai fericiți, spre casele noastre”. (Raluca Răducanu).


Mangalia News, 26.09.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply