Photo Trends Festival by VSLO – Micro interviu cu Vlad Eftenie | Bonus: „Observarea și extinderea percepției” – Curs teoretic (VIDEO)

0
1077
Photo Trends Festival by VSLO – Micro interviu cu Vlad Eftenie:
1. Ce reprezinta PTF pentru comunitatea fotografica?
Este locul de intalnire al pasionatilor de fotografie inimosi, in cautare de inspiratie, de noi idei si abordari. De la an la an evoluam, e mereu interesant sa vezi oameni cunoscuti cum cresc, sa vezi oameni noi atrasi de fenomenul PTF (VSLO, mai pe limba veteranilor)
2. Cum sunt oamenii intalniti aici?
Foarte calzi, entuziasti, deschisi. Cred ca este o constanta a celor pasionati de fotografie. Sunt oameni emotionali, creativi, dornici sa isi confirme afinitatatea pentru sensibilitate. Sunt insusiri adesea privite ca fiind “ciudate” intr-o societate brutala, impulsiva si grabita spre nicaieri, din pacate.
3. De ce PTF?
Pentru ca face posibile intalniri si experiente care misca ceva bun in oameni, pentru ca se incapataneaza sa devina traditie si pentru ca marea a fost mereu un loc excelent pentru experiente memorabile.

Bonus: „Observarea și extinderea percepției” – Curs teoretic:

MN: Admirabilele lucrări de Artă fotografică realizate de Lector Dr. Arh. Vlad Eftenie, publicate de Mangalia News, le puteți viziona AICI.

Mangalia News, 16.09.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply