NEWS! Profesorul Florin Miron, directorul Școlii Gimnaziale Nr.1 din Mangalia, finalist al Galei Premiilor pentru Directorii Anului 2023! FOTO-VIDEO

0
2802
Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, pentru startul etapei 2 de jurizare. Astăzi, împreună cu 34 de lideri din business, reprezentând cei mai mari angajatori ai României, jurnaliști, specialiști din ONG cu expertiză în educație, reprezentanți ai Ministerului Educației, dar și elevi și directorii câștigători de anul trecut, îi vom intervieva simultan pe toți cei 18 directori finaliști.

 

Toți cei de mai sus vor fi grupați în 3 comisii: Antreprenoriat, Inovare și Egalitate de șanse și vor avea interviuri cu câte 6 directori pe fiecare categorie de premiu, respectiv comisie. După fiecare interviu, fiecare membru de comisie notează individual și confidențial, având ca suport un ghid de interviu.
Gata! Mă duc să pregătesc ultimele detalii, pentru că am în plan să vă aduc cele mai frumoase noutăți direct de la fața locului, însă înainte de a pleca, vă las cu lista directorilor finaliști, care astăzi intră în etapa a doua de jurizare:

Urmăriți și: https://ave-romania.ro/

Mangalia News, 14.09.2023. (sursa: Asociatia Pentru Valori In Educatie – AVE Romania).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply