Bunica din Chinteni a primit trofeul Digital Diva pentru activitatea în online, alături de Mircea Bravo (VIDEO)

0
407

carturesti.ro%20
farmec.ro
Joi, 7 septembrie, în cadrul Premierei de Gală de la evenimentul Digital Divas, unul dintre cele mai îndrăgite momente a fost acordarea premiului special de către Andreea Raicu.
Prezentată drept “singurul influencer din online fără hate”, Bunica din Chinteni a fost premiată de către organizatorii Digital Divas, pentru activitatea din online pe care o desfășoară deja de peste 8 ani, alături de Mircea Bravo.

Vizibil emoționată, Tanti Lenuța, cum o mai cunosc internauții, a mărturisit că “Nu știam de ce m-o pus să viu la București. Eu știam că am filmări, dar acum am fost premiată și vă mulțumesc că m-ați ales. Eu de acum simt că intineresc. La filmări n-am avut așa emoții cum am în momentul acesta, dar vă invit pe toți să veniți la cinema pe 10 octombrie să vedeți Nuntă pe bani, să veniți singuri sau cu partenerul, asta dacă aveți”.

Bunica din Chinteni a cucerit online-ul din 2015, la invitația lui Mircea Bravo, prin postarea a două videoclipuri care au adus milioane de vizualizări pe Facebook și Youtube. A prins imediat la public și a bucurat o Românie întreagă, prin comicul unor situații rupte din realitatea tuturor. Mai nou, de anul trecut, Bunica a trecut de la personajul îndrăgit din online la actriță, prin rolul din Mirciulică, iar acum, pe 10 octombrie, apare la cinema, în filmul Nuntă pe bani.


Mangalia News, 09.09.2023.piese-auto-mangalia.ro

libris.ro%20
libris.ro%20


Leave a Reply