Cupa României la volei pe plajă are loc la 2 Mai și reunește cele mai în formă echipe din circuitul național, în perioada 31 august – 3 septembrie 2023

0
1207
Cupa României la volei pe plajă reunește cele mai în formă echipe din circuitul național și ajunge la final de august, direct pe malul mării. Anul acesta, competiția se desfășoară pe plaja 2 Mai, în stațiunea cu același nume, în perioada 31 august – 3 septembrie 2023.
Sistemul competițional va fi de 18 echipe la ambele categorii și vor putea participa doar jucătorii legitimați în România și care sunt legitimați la același club.
Înscrierile se pot face accesând link-ul https://INSCRIERI_CUPA_ROMANIEI.
Premiile totale pentru sportivii participanți la Cupa României la volei pe plajă sunt în valoare totală de 4000 de euro.
Organizatori: Primăria Limanu și Eco Sportsdome, în colaborare cu Asociația pentru păstrarea tradițiilor intercomunitare în Stațiunea 2 Mai și Vama Veche.

Cupa României la volei pe plajă se joacă în… 2 Mai!

Un mare eveniment sportiv național începe joi, 31 august, aici, la noi în localitate!
Timp de 4 zile, cele mai bune echipe la volei pe plajă își vor disputa trofelul sezonului!
Cupa României la volei pe plajă reunește cele mai în formă echipe din circuitul național și 18 echipe se vor lupta pentru trofeu.
Startul se dă joi, la ora 16:00, iar competiția se anunță extrem de strânsă!
Cei interesați să urmărească live un astfel de concurs sunt bineveniți, susținerea publicului fiind esențială pentru orice sportiv!
Va fi un spectacol al sportului, o competiție frumoasă și, totodată, o întrecere a celor mai bune echipe!
Vă așteptăm la volei, pe plaja din 2 Mai!


Mangalia News, 28.08.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply