Programul “Litoralul pentru toţi” se derulează în perioada 1 – 30 septembrie. O noapte de cazare va costa începând cu 35 de lei pentru o persoană, de la 1 septembrie

0
706

Programul “Litoralul pentru toţi”, ajuns la ediţia cu numărul 42, se derulează în perioada 1 – 30 septembrie şi se adresează tuturor turiştilor care vor să petreacă un sejur pe litoralul autohton în extra-sezon, anunţă Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). Până în prezent s-au înscris în program 48 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţia turiştilor aproximativ 5.000 de locuri de cazare pe noapte. O noapte de cazare costă de la 35 lei pentru o persoană, cel mai ieftin pachet, fără masă, putând fi achiziţionat la un hotel de 2 stele din staţiunea Eforie Nord, pentru un sejur de minim 5 nopţi.

”Până la începerea efectiva a programului, pe 1 septembrie, estimăm că peste 100 de unităţi vor intra în acest program, astfel încât peste 40.000 de turişti ar putea beneficia de tarife reduse pe litoral în luna septembrie”, menţionează patronatul.

Locurile vor fi vândute direct de hoteluri, dar şi prin agenţiile de turism partenere şi revânzătorii lor. […]

Continuarea, pe News.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply