DJ 393 Coroana – Albești a intrat în ultima fază de asfaltare cu binder (galerie FOTO)

0
780
Conducerea Societății „Drumuri Județene Constanța” S.A. anunță că proiectul de reabilitare și modernizare a DJ 393 Coroana – Albești este în ultima fază de asfaltare cu binder (strat de bază). Până acum s-au pus 35.000 de tone de piatră și peste 4.400 de tone de asfalt (binder).
Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a fost pe teren alături de președintele Societății „Drumuri Județene Constanța”, Răzvan Zagon, pentru a verifica stadiul lucrărilor.
„Suntem foarte aproape de finalizarea unui proiect  important pentru locuitorii comunei Albești. Se lucrează eficient și se avansează rapid, astfel că au rămas de asfaltat doar 1,5 km de drum, din totalul de 6.7 km, cât este lungimea totală a drumului județean DJ 393 care leagă localitățile Albești-Coroana. Mă bucur să vă anunț că în scurt timp, localnicii și toți cei care tranzitează acest sector de drum vor circula în cele mai bune condiții.
Cu fiecare zi încheiată, cu fiecare proiect realizat, ne apropiem de obiectivul comun al CJC și al Societății „Drumuri Județene Constanța” S.A., acela de a le oferi cetățenilor județului Constanța, drumuri moderne, sigure și confortabile. Cu profesionalism și perseverență, vom reuși să acoperim întreaga rețea de drumuri județene!” – Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.
10 august 2023
„Mai avem câțiva metri și acoperim cu binder tot DJ 393 Coroana – Albești. Lucrare efectuată cu profesionalism, pricepere și dăruire. Bravo, băieți!
„Drumuri Județene Constanța”, drumuri bune și sigure!”. (Răzvan Zagon, Director General al Societății „Drumuri Județene Constanța” S.A).


Mangalia Nedws, 11.08.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply