Începe Festivalul de Jazz, Blues&More din 2 Mai! Urmează – Târgul de Carte, Folk și Poezie!

0
787
„Cultura la Liman”, proiectul cultural al Primăriei Limanu continuă! Vineri, 4 august, începe în 2 Mai – „Festivalul de Jazz, Blues&More!”. După doar câteva zile, se dă startul și la Târgul de Carte, Folk și Poezie, în perioada 7-14 august!
 „Satul 2 Mai este pe harta evenimentelor culturale de vară. Este al doilea an de când am reluat tradiția de odinioară de a fi o gazdă pentru artiști! Am fost mereu și vom fi <altceva> pe litoralul românesc. Pe lângă pește, preparate tradiționale și ciorbe bune, turiștii găsesc aici și altceva. Vreau să creștem brandul de cultură pentru comuna noastră și prin evenimentele speciale pe care le susținem sunt convins că vom avea succes în demersul nostru. Nimeni nu mai face asta pe litoralul românesc. Suntem pe un drum corect și se vede în numărul din ce în ce mai mare al spectatorilor”, spune Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.
Festivalul de Jazz, Blues & More începe Vineri, 4 august, cu un concert inedit, un show susținut de Mișu Cernea, Mike Godoroja și Mihai Pocorschi – Călătorii prin Nouri! Apoi, Sâmbătă, 5 august, pe scena din 2 Mai o să urce: Mike Godoroja & Blues Spirit, Black River, Ghitarissimo și Dixie Tram. Duminică, 6 august, vor cânta Nightlosers, Marcian Petrescu și Trenul de Noapte, Cătălina Beta Trio și Rock Mountain School.

Spuneți tuturor că jazzul, bluesul și rockul s-au reîntâlnit pe plajă la 2 mai! Ne-am dorit să ascultăm muzică bună la malul mării, iar în 2022 am demarat Festivalul din 2 Mai. Anul acesta, la ediția a 2-a, avem deja public care vine special pentru acest eveniment. Aveam nevoie de aceste evenimente pentru a ne consolida poziția de destinație deosebită pe litoralul românesc. Imediat după Festivalul de Jazz începe Târgul de Carte, Folk și Poezie, unde timp de o săptămână vom avea lansări de carte, invitați speciali dar și concerte de muzică folk. O sa fie o luna foarte frumoasă și totodată bogată în evenimente”, mai spune Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

 

Informații despre Festivalul de Jazz, Blues & More dar și despre Târgul de Carte, Folk și Poezie, locul de desfășurare al acestora dar și programul pentru fiecare eveniment se găsesc pe pagina de Facebook a proiectului – „Cultura la Liman”.


Mangalia News, 04.08.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply