Beatrice Mercado – CARAVANA PERSONALĂ DE PROMOVARE A COPIILOR SPORTIVI, un proiect personal, de suflet, din respect pentru excelența juvenilă!

0
920

“CARAVANA PERSONALĂ DE PROMOVARE A COPIILOR SPORTIVI!”

Cu tot dragul, am demarat acest proiect personal, de suflet, din respect pentru excelența juvenilă! În ce constă acest proiect? Vin în vizită la micii campioni ai României, pentru a-i cunoaște direct în habitatul lor! Performanțele multora dintre ei nu sunt cunoscute, dar merită să fie promovate! Independent de activitatea dedicată implementării proiectelor “marca” Asociația Junior SPORT, aloc, din timpul meu, un timp și pentru “CARAVANA PERSONALĂ DE PROMOVARE A COPIILOR SPORTIVI!”
Cum mă știți, de aproape 11 ani, îmi duc ca pe o cruce, misiunea de a promova excelența juvenilă în sport, dar și misiunea de a promova marile valori ale sportului românesc, ca modele de succes pentru copii! Crezul meu? Educația copiilor prin sport este un DREPT, iar eu mi-am asumat, ca un DREPT, OBLIGAȚIA să-l slujesc! Iată că, acum, pentru acest proiect, dedic chiar și din timpul personal!
Aștept poveștile COPIILOR SPORTIVI și invitația de a veni, la ei acasă, să-i cunosc, direct în habitatul lor, să le văd vitrina de trofee, să-i promovez! Sper să cunosc, PERSONAL, cât mai mulți copii!
Cine își dorește vizita mea, să-mi trimită, pe email, povestea copilului/copiilor sportivi pe care dorește să-l/să-i cunosc!
Adresa mea de email: [email protected]
RUGĂMINTE!
Nu-mi scrieți pe messenger sau pe alte rețete de socializare! Nu voi răspunde decât la email-uri. Mulțumesc pentru înțelegere. (Beatrice Mercado).

MN: Alte articole semnate de Beatrice Mercado și publicate cu drag de Mangalia News, găsiți AICI.

Mangalia News, 03.08.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply