„Pirouette Ballet Academy” – spectacole coregrafice de înaltă ținută, în Constanța

0
699
Municipiul Constanța va fi, timp de 10 zile, gazda evenimentului „Pirouette Ballet Academy”, care se adresează atât constănțenilor, cât și turiștilor aflați pe litoral.
Proiectul, finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Iordache Olimpiada – Petronela P.F.A., presupune organizarea a 10 spectacole coregrafice, în perioada 4 – 13 august 2023, între orele 20:30 – 21:30, în Piața Ovidiu, pe platoul din fața Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța.
Prestațiile artistice vor fi susținute de 24 de balerini cu experiență și dansatori profesioniști, coregrafia fiind asigurată de Petronela Iordache, prim-solist la Teatrul Național de Operă și Balet Constanța.

Repertoriul celor 10 spectacole va cuprinde în special valsuri vieneze și tangouri argentiniene, dar, pentru o diversitate cât mai mare a actului coregrafic, vor face parte din program și melodii din repertoriul clasic internațional (bolero, flamenco, latino ș.a.).
Accesul publicului la cele 10 spectacole coregrafice este gratuit.
„Începem acest proiect cu încrederea că vom oferi constănțenilor și turiștilor clipe frumoase, de care să-și amintească peste ani. Vă invităm să dansăm împreună, să veniți la spectacole, indiferent de vârstă. La finalul spectacolelor, ne va face o plăcere deosebită să stăm de vorbă cu voi, spectatorii – copii, tineri, adulți, despre ce înseamnă frumoasa artă a baletului, despre ce înseamnă dansul în general”, a declarat Petronela Iordache, manager de proiect.
Pirouette Ballet Academy.
Valoare totală proiect: 222.500 lei.


Mangalia News, 03.08.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply