Goran Bregović, în concert, la Jurilovca! Celebrul artist vine la Festivalul Borșului Lipovenesc (VIDEO)

0
842
Sâmbătă, 2 septembrie 2023, invitatul special al Festivalului Borșului Lipovenesc de Jurilovca este renumitul artist Goran Bregović, una dintre cele mai cunoscute și iubite voci din Balcani, din Europa și, de ce nu, din lume. Intrarea la eveniment este gratuită.
Concertul lui Goran Bregović în Jurilovca reprezintă o premieră pentru județul Tulcea, care nu a mai găzduit până acum o reprezentație a vreunui artist de asemenea nivel.
Goran Bregović și al său Wedding and Funeral Band vor urca pe scena din Noul Port Turistic din Jurilovca la ora 21.00, iar concertul va dura 90 de minute.

„Goran Bregović reprezintă perfect, prin muzica sa, amestecul de etnii și tradiții care definește atât de bine Balcanii și care e atât de prezent în Dobrogea. Nu cred că există un loc mai bun pentru un concert al acestui mare artist decât la Jurilovca, în inima celui mai amestecat și tolerant județ al României”, a declarat Eugen Ion, primarul comunei Jurilovca și inițiatorul Festivalului Borșului Lipovenesc de Jurilovca. […]

Continuarea, pe dobrogealive.ro


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply