Grigore Dobraș, un român harnic din Halmeu, județul Satu Mare, și-a convins copiii să se întoarcă din străinătate: „Am reușit să-i aduc pe toți acasă!” [FOTO-VIDEO]

0
1295
Grigore Dobraș, un român din Halmeu, județul Satu Mare și-a convins copiii să se întoarcă acasă din străinătate și să muncească, împreună, în ferma agricolă pe care a înființat-o.
Grigore are împreună cu soția lui 9 copii și 14 nepoți (al 15-lea nepot se va naște în curând).
„Au fost plecați din țară, am rămas cu două fete gemene și cu una la grădiniță și restul au fost plecați toți în țări străine. (…) Am reușit și i-am adus acasă pe toți. Pentru mine, asta înseamnă…, nici n-am cuvinte. Tot! Mai mult ca orice pe lumea asta! Înseamnă că am reușit, dar nu e ușor! Foarte greu până am reușit și au venit acasă toți și-s aici”, a declarat  Grigore Dobroș, zis Certezanu, pentru Agrointel.
Familia Dobraș gestionează o fermă mixtă impresionantă, care include peste 2.000 de oi, 200 de vaci, o vie extinsă pe patru hectare, plantații de meri pe șapte hectare și nuci, pe șase hectare jumătate. De asemenea, ei cultivă și legume într-o seră de 50 de ari și promovează principiile unei agriculturi sustenabile, utilizând resursele naturale și pășunatul pentru hrănirea animalelor. Produsele obținute sunt atât pentru consumul propriu, cât și pentru vânzare către clienții fideli.

Membrii familiei Dobraș se mândresc cu faptul că nu cumpără absolut nimic din ceea ce consumă, produsele lor proprii acoperind majoritatea nevoilor lor. (sursa: rotalianul.com).
MN: Vă invităm să citiți articolul integral pe agrointel.ro
Pentru galeria FOTO, click aici:

P.s: Bună, tuturor. Vă așteptăm la ferma Certezanu din Halmeu, cu produse tradiționale, cu rețete vechi, din anii ’70. Carnea provine din propria gospodărie, totul natural fără e-uri, începând de la vițel, porc, miel. Aici veți găsi următoarele produse: parizer de vițel, pastramă de vițel, cârnați de casă, salam de vară uscat, crenvurști, salam vânătoresc, salam cu șuncă, tobă tradițională, pateu, cârnați trandafir, salam șuncă țărănesc, salam de vânat, mușchi file, jambon, ciolan presat, mici vițel cu miel. Pentru mai multe detalii, mesaj privat, la nr. de telefon 0751963589.

Produse tradiționale, disponibile la Ferma Certezanu! Vă așteptăm.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply